LBC Frakt vill vara ett ledande företag när det kommer till hållbarhet. Det gäller även det vi kallar för social hållbarhet. Vi kommer aldrig utföra våra tjänster på bekostnad av våra medarbetares arbetsvillkor, jämställdhet eller välmående. Här nedan berättar Isabella, Stephanie och Henrik om vardagen på – och utanför – LBC Frakt. Är du intresserad av en hållbar karriär? Kolla in våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan.

 

Isabella Andersson, lastbilschaufför

”Jag gillar verkligen mitt jobb”. Det är det första Isabella Andersson säger när hon pratar om sin roll som lastbilschaufför på LBC Frakt. Hör henne berätta om friheten jobbet innebär och varför hon tror att det kan passa vem som helst.

Stephanie Eriksson, transportledare

”LBC Frakts framtidsmål fångade mitt intresse”. Stephanie Eriksson jobbar som transportledare och lockades till LBC Frakt tack vare företagets position när det kommer till hållbarhetsfrågor i transport- och logistikbranschen.

Henrik Cassåsen, lastbilschaufför

”Det är frihet under ansvar”. Henrik Cassåsen bytte bransch och har inte ångrat sig en sekund sedan han blev lastbilschaufför. Han kör en av LBC Frakts elhybridlastbilar, något han trivs med och beskriver som en ”behagligare miljö”.