Bygg- och anläggningstransporter

På LBC Frakt kombineras stor kunskap och lång erfarenhet med en bred och flexibel fordonspark. Det gör att vi kan ta oss an alla typer av bygg- och anläggningsuppdrag. Hos oss finns entreprenadmaskiner som kranbilar, hjullastare, grävmaskiner och teleskoplastare. Behöver du betong- eller asfaltsbilar så har vi flera ekipage redo att stå till tjänst. Ska du frakta byggbodar eller containers fixar vi givetvis även det. Berätta för oss vad du vill ha gjort så syr vi ihop en lösning för just dina behov.

Snö- och halkbekämpning

När temperaturen faller står våra lastbilar och maskiner redo för all slags snöröjning. Du kan anlita LBC Frakt för att ploga och sanda gång- och cykelvägar såväl som motorvägar, bostadsområden och köpcenter. I samband med plogningen saltas och sandas vägarna efter önskemål.

Miljö, renhållning och återvinning

Med hjälp av LBC Frakt kommer din verksamhets renhållning och återvinning att gå som en dans. Våra teknikbilar tömmer återvinningsstationer på material som kartong och metall, våra ADR-transporter fraktar farligt avfall på ett tryggt och säkert sätt till omhändertagning. Du kan anlita oss för att mellanlagra allt från bränsleflis till mesakalk och återvinningsfraktioner. Vi hyr även ut containrar och flak där avfallet töms och sorteras på våra egna miljöstationer. Under många år har vi på LBC Frakt också varit ansvariga för att hålla rent på värmländska gator och torg med våra sopmaskiner. Så tveka inte att ta kontakt med oss. Det finns en lösning på varje utmaning.