Nu lägger vi i en växel till mot målet att bli fossilfria och marknadsledande! Bli vår nya logistikchef och bidra till framtidens transporter.

Om tjänsten
Som logistikchef hos oss ansvarar du för att tillsammans med dina medarbetare leverera kvalitet i världsklass där ni skapar lönsam och hållbar trafik för våra anslutna åkare. Du har det yttersta ansvaret för verksamheten såväl personellt som ekonomiskt och vi ser att nyckel till framgång är ett närvarande ledarskap och starkt målfokus. Dina arbetsdagar kommer vara varierande och det är viktigt att du trivs med att jobba nära verksamheten tillsammans med dina medarbetare.

Det kommer att vara ett stort fokus på relationsskapande såväl internt som externt genom bland annat kundansvar för ett antal större kunder. Internt blir du en del av ett glatt självgående gäng med stort affärsfokus. I tjänsten ingår du i ledningsgruppen för LBC Frakt och där förväntas du att, tillsammans med övriga medlemmar, ta ett övergripande ansvar för verksamheten i hela bolaget.

Om dig
Vi söker dig som är en trygg och erfaren ledare med förmågan att få med dig dina medarbetare mot uppsatta mål. Du har en kommunikativ sida som gör att du skapar engagemang och delaktighet i gruppen vilket i sin tur inger förtroende till våra kunder.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av logistikbranschen och att du är van att driva affärer med goda resultat. Du trivs i en roll med mycket kundkontakt och i förhandlingssituationer är du riktigt stark.

Om oss
LBC Frakt har under de senaste åren befäst sin ställning som det ledande logistikföretaget i Värmland. Vi växer med både nya och befintliga kunder som uppskattar transporter med hög kvalitet. LBC Frakt arbetar målmedvetet och aktivt med omställning till fossilfria transporter och besitter idag en särställning inom området.

Vi erbjuder ett intressant jobb i ett härligt gäng där det aldrig är långt till skratt. Hela transportnäringen står inför en stor förändring då branschen förväntas bli fossilfri. LBC Frakt ligger i framkant och vill vara marknadsledande i detta arbete. Genom ditt arbete kan du vara med och göra skillnad!

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på 070 594 72 77 eller Sofie Gustavsson på 070 291 78 83. Vi ser fram emot din ansökan senast 2 december. Ansök här!